Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шукачі щастя" до мети не дійшли (ФОТО)

6 січня 2018 р., 12:45

Їх затримали

У ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації, військовослужбовці Чопського загону разом з їхніми європейськими колегами затримали учорачетверо іноземців-нелегалів. Під час спільного патрулювання ділянки кордону правоохоронці України та Словаччини помітили неподалік лінії держрубежу групу азіатів. На допомогу наряду вислали групу реагування зі службовим собакою. Нелегалів вдалось зупинити, коли ті вже перебували на відстані п’яти метрів від кордону. Затримані не мали при собі жодних документів, проте представились громадянами В’єтнаму.

Наразі правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи та з’ясування усіх обставин іноземців буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp