Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розшукуваного у Румунії крадія затримали в Ужгороді прикордонники

8 січня 2018 р., 10:10

Прикордонний наряд пункту пропуску «Ужгород» затримав громадянина Румунії, якого розшукували на батьківшині за скоєння кримінального злочину.

Чоловік намагався виїхати з України через пункт пропуску «Ужгород», коли його зупинили військові. Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол» з завданням «Арешт». За даним фактом охоронці кордону проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції.

На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу відповіли, що затриманого 24-річного іноземця розшукують з метою арешту та подальшої екстрадиції до Румунії за скоєння кримінального злочину «Крадіжка». Громадянина Румунії поставили на обліки Інтерполу, коли він уже перебував на території України. Отож, затримати правопорушника вдалось, лише коли він намагався виїхати у Словаччину. Після складання відвовідних процесуальних дркументів затриманого злочинця передали спвіробітникам Національної поліції.









Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp