Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті школярі отруїлися алкоголем

8 січня 2018 р., 12:10

Закарпатська поліція застерігає дорослих, аби не давали дітям на свята алкогольних напоїв.

Це може призвести до біди. 7 січня о 2-ій годині ночі в поліцію міста Хуст надійшло повідомлення лікаря приймального відділення Хустської районної лікарні про те, що до них доставлено двох підлітків із важким алкогольним отруєнням. В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Поліція встановила, що два жителі села Драгово Хустського району віком 13 років отруїлися під час колядування алкогольними напоями, якими їх пригостили знайомі. 

Стан одного з хлопчиків важкий, він перебуває в реанімації. Другий знаходиться на лікуванні в дитячому відділенні, в нього лікарі діагностували середньої тяжкості алкогольне отруєння. Правоохоронці застерігають краян: не дозволяйте неповнолітнім вживати алкогольні напої і в жодному разі не частуйте юних колядників алкоголем! Навіть незначна доза алкоголю для дитячого організму може призвести до біди. Шановні батьки: пильнуйте на свята за своїми дітьми, аби з ними не трапилося лиха. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp