Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття заробило на АЗС 846 тисяч

18 липня 2014 р., 17:51

Таку суму сплатили закарпатські суб’єкти господарювання, що здійснюють торгівлю нафтопродуктами, скрапленим та стисненим газом, протягом 6 місяців 2014 року.

Для порівняння, за період січень-червень 2013 року надійшло на 9,3% менше – майже 774 тис. грн.Тільки за червень закарпатський бізнес за право здійснювати торгівлю нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом сплатив 163,1 тис. грн., що перевищує відповідний минулорічний показник на 16,4% – за січень-червень 2013 року надійшло 136,3 тис. грн.

У розрізі районів найбільші находження у першому півріччі 2014 року зафіксовано в Мукачівському, Ужгородському та Тячівському районах – 145,6 тис. грн., 129,7 тис. грн. та 109,7 тис. грн. відповідно.

Нагадаємо, що торгівля нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом, які здійснюють стаціонарні, малогабаритні та пересувні автозаправні станції, заправні пункти, належить до діяльності, яка потребує придбання торгового патенту й сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності.

Варто зазначити, що збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності, в тому числі і торгівельної діяльності по нафтопродуктах, є місцевим збором, тому повністю зараховується до спеціального фонду місцевого бюджету.Ставка збору за провадження торговельної діяльності нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом на стаціонарних, малогабаритних і пересувних автозаправних станціях, заправних пунктах встановлена органами місцевого самоврядування в розмірі 0,4 мінімальної заробітної плати, залежно від місця розташування таких пунктів продажу.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp