Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До працівників мукачівського відділу поліції охорони завітали колядники (Фото)

9 січня 2018 р., 19:00

Що вже стало традиційним

«Сію, вію, посіваю, щастя й долі вам бажаю!» Саме з такими віншуваннями та традиційно з веселим настроєм, щирою колядою і теплими побажаннями завітали до поліцейських охорони Мукачева колядники – учні Чинадієвського будинку-інтернату.

{g}

Для поліцейських охорони підготували цілу концертну програму: добре відомі та зовсім нові зворушливі колядки, віншування, авторські вірші. Маленькі колядники розповіли, що готуються до свят з особливою відповідальністю, адже отримують неабияке задоволення, даруючи людям звістку про народження Ісуса.

Колядували разом з малечою і поліцейські охорони. Начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області Василь Тимощук розповів, що малеча добряче зарядила усіх позитивними емоціями. Він також віншував діткам та побажав їм щасливого року.

- Хай з народженням Ісуса у Вашому будинку народиться щастя та здоров'я. А до кінця цього року бажаю кожному з Вас знайти люблячу родину!

Не залишились маленькі колядники і без подарунків - кожен отримав солодощі та цікаві ігри. А згодом поліцейські охорони показали діткам спецзасоби, які використовують у щоденній роботі, та дозволили відчути себе справжніми поліцейськими, посидівши за кермом службових автомобілів.

Хочеться додати, що наколядовані кошти дітки з Чинадіївського будинку-інтернату збирали не для себе, а вже традиційно - для потреб воїнів АТО.

Варто сподіватися, що всі віншування, які лунали цього дня, обов'язково здійсняться!



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp