Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На швейцарському курорті заблоковані 13 тисяч туристів

10 січня 2018 р., 09:26

Люди потрапили в снігову пастку на лижному курорті.

Більше 10 тис. туристів опинилися заблокованими на швейцарському гірськолижному курорті Церматт через сильний снігопад. Як повідомляє місцеве видання 20min, з 8 січня кілька долин у кантоні Вале повністю відрізані від світу через снігопад.

На курорті Церматт зараз відпочивають близько 13 тис. осіб. На цей момент приїхати на курорт і виїхати з нього неможливо: сніг завалив автодороги і залізну дорогу, що веде до пересадкової станції Теш."Зараз на курорті повністю закриті всі підйомники. Прогулянки по пішохідних стежках у горах також заборонені. Але ніякої паніки серед туристів немає, усе це навіть романтично", - стверджує представник курорту.Уранці 9 січня більша частина курорту занурилася в темряву через відключення електрики, сніданок для туристів співробітникам готелів довелося готувати при свічках. Адміністрація попереджає, що можливі нові відключення електрики.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp