Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Щедрі люди Василі" – виставка у Закарпатській ОДА (Фото)

13 січня 2018 р., 15:15

12 січня у холі-атріумі Закарпатської ОДА відкрилася святкова експозиція

Приурочена до Дня Святого Василя Великого «Щедрі люди Василі».

{g}

Свої твори презентували представники Закарпатської організації Національної спілки художників України. Усього в атріумі ОДА представлено близько півсотні робіт. Жанрово тут переважають пейзажі, однак трапляються й натюрморти та жанрові роботи.

Представлені на експозиції роботи виконані переважно в техніках олійного та акварельного живопису. Голова секції живопису ЗОНСХУ Василь Вовчок зауважує, що для виставки намагалися підібрати найбільш колоритні роботи, які демонструють красу Закарпаття у різні пори року. Однак не можна оминути увагою й натюрморти, які вдало вписуються у експозицію. Народні сюжети та жанрові сцени ж утілені в скульптурі та дереві.

Зокрема, до уваги глядача пропонують свої роботи такі відомі Василі Закарпаття: В. Свалявчик, В. Дуб, В. Вовчок, В. Скакандій, В. Бобіта, В. Олашин (молодший), В. Сочка, В. Роман, В. Сідак, В. Чурей.

Триватиме виставка упродовж двох тижнів. Вхід вільний.







Текст: Ксенія Шокіна, Фото: Наталія Павлик

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp