Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де на Закарпатті зафіксували випадки крадіжок

13 січня 2018 р., 16:00

Минулої доби

Вчора, 12 січня, поліцейські області затримали підозрюваних у крадіжках грошей, електроінструментів, парфумів, кабелю та позолоченого посуду з церкви у м.Свалява.

Чотири крадіжки за минулу добу розкрили поліцейські Ужгородського відділу. Підозрюваних у крадіжці 2 тисяч гривень у 32-літнього мешканця обласного центру дільничні офіцери поліції спільно з патрульними та працівниками Національної гвардії затримали «по гарячим слідам». Як з’ясували поліцейські, двоє сестер, віком 15 та 21 роки, у крамниці на проспекті Свободи з кишені куртки викрали гроші. За годину підозрюваних у крадіжці, мешканців смт.Середнє Ужгородського району, було затримано, а речовий доказ – гроші, поліцейські вилучили.

За крадіжку грошей працівники кримінальної поліції Ужгорода затримали 23-річну жінку та 50-річного вже судимого мешканців обласного центру.

Дільничні офіцери Ужгородського відділу встановили і затримали підозрюваних у крадіжці парфумів із магазину - 21-літню ужгородку та 23-річного мешканця Великоребезнянського району. Злочин, вчинений молодими людьми, зафіксували камери відеоспостереження.

Відомості про всі крадіжки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. У справах триває розслідування.

Поліцейські Ужгородського районного відділення поліції встановили особу чоловіка, який з дачного будинку у с.Оноківці, пошкодивши вхідні двері, викрав електроінструменти. Слідчий повідомив про підозру 35-річному мешканцю цього ж населеного пункту за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням).

Працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення затримали трьох мешканців обласного центру, які в складі організованої злочинної групи, вчиняли крадіжки з церков на території Закарпатської області. Усім трьом підозрюваним, віком 34, 37 та 38 років, Ужгородськийміськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Крадіжку грошей, вчинену днями, розкрили поліцейські Великоберезнянщини. Як з`ясували поліцейські, 14-річний учень 9 класу зайшов до своїх родичів в гості. Скориставшись відсутністю дорослих, з гаманця своєї тітки викрав 7200 гривень.

За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування за ч.1. ст.185 Кримінального кодексу України. Неповнолітньому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Поліцейські Іршавського відділення поліції розслідують два факти крадіжок кабелю з території цегельного заводу у селі Великий Раковець. В ході розслідування правоохоронці встановили, що вже судимий 64-річний чоловік двічі таємно проникав на територію підприємства, звідки викрадав кабель.

За обома фактами таємного викрадення чужого майна, а це ч.2 ст.185 ККУ(Крадіжка, вчинена повторно) чоловікові повідомили про підозру. У справі триває розслідування.

Підозрюваногоу крадіжці грошей з автомобіля мешканця селища КоролевоВиноградівського району затримали поліцейські Виноградова. 16 – річнийхлопець через незачинені двері автомобіля із заднього сидіння машинивикрав гаманець з грошима у сумі 6800 грн. За фактом крадіжки слідчірозпочали розслідування. Вже судимомухлопцю оголосили про підозру за оознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно).

Оперативно розкрили крадіжку електроінструментів і поліцейські Мукачівщини. Працівнки групи реагування патрульної поліції затримали 42-річного мешканця селища Чинадієва, який з гаражного приміщення викрав електродриль та електрофуганок. Речові докази поліція у мукачівця вилучила, розпочала слідство за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp