Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як молодь зі Сходу на Синевир ходила (ФОТО)

16 січня 2018 р., 11:35

Було захоплююче

10 січня працівники національного природного парку «Синевир» проведи захоплюючі екскурсії для школярів з міста Сєверодонецьк Луганської області. Молодь зі Сходу відвідала перлину Карпат – Синевирське озеро. Діти дізналися багато цікавого про цей природний об’єкт і почули декілька легенд про виникнення гірської водойми, яка вразила їх своєю красою. Не менш цікавою видалася екскурсія до Реабілітаційного центру бурих ведмедів. Зараз тут мешкає 25 клишоногих. Деякі вже залягли у зимову сплячку, але за більшістю молодь мала нагоду спостерігати. Це неймовірне видовище, адже тварини живуть не у тісних клітках, а на просторій території площею 12 га.

Окрім екскурсійної програми, працівники НПП «Синевир» запросили школярів з Луганщини у візит-центр, де підготували для них цікавий еколого-освітній захід на тему «Природа – наш друг».

Діти з прифронтової зони в період новорічно-різдвяних канікул чотири роки поспіль відвідують НПП «Синевир», тож це вже стало традицією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp