Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна вичерпала квоти на постачання пшениці в ЄС

16 січня 2018 р., 08:10

За п'ять днів - з першого по п'яте січня Україною були вичерпані всі річні квоти на поставку пшениці і кукурудзи в Європейський Союз.

За п'ять днів - з першого по п'яте січня Україною були вичерпані всі річні квоти на поставку пшениці і кукурудзи в Європейський Союз.За перші п'ять днів нового року Україна повністю вибрала квоти, як основні, так і додаткові, на експорт пшениці і кукурудзи в країни Євросоюзу в 2018 році. Про це в понеділок, 15 січня, повідомляє УкрАгроКонсалт.Відзначається, що квоти на поставки пшениці і кукурудзи вичерпані на 100% (1035 тис. тонн і 1125 тис. тонн відповідно).Квота на безмитний експорт ячменю була вибрана станом на 5 січня на 2,5% (15,68 тис. тонн із затверджених 615 тис. тонн).Нагадаємо, рішенням Євросоюзу Україні були виділені додаткові щорічні квоти на безмитні поставки пшениці (65 тис. тонн), ячменю (325 тис. тонн) і кукурудзи (625 тис. тонн).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp