Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кам'янку обстріляли з гранатометів і кулеметів

16 січня 2018 р., 09:01

Сепаратисти в понеділок обстріляли захисників Кам'янки з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У понеділок, 16 січня, напруга в зоні АТО ослабла, однак повного дотримання перемир'я досягти не вдалося. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook.З початку доби в зоні проведення АТО зафіксований один обстріл з боку сепаратистів - поблизу Кам'янки, на донецькому напрямку."Сьогодні напруга уздовж лінії розмежування ослабла, однак повного дотримання перемир'я з вини російсько-окупаційних угрупувань досягти не вдалося. З початку доби був зафіксований один обстріл позицій Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.Як уточнили в штабі АТО, ворог вів вогонь по захисникам Кам'янки з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські військовослужбовці у відповідь вогонь не відкривали.На інших ділянках оборони порушень режиму тиші не зафіксовано.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp