Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахів прибув перший рейс нового потягу (Фото)

17 січня 2018 р., 09:50

Учора, 16-го січня

Учора, 16-го січня, на залізничному вокзалі Рахова зустрічали новий потяг "Одеса-Рахів", яким можна дістатися з Рахова до Одеси всього за 18 годин 55 хвилин.

{g}

На урочистостях з нагоди прибуття першого рейсу зі словами вдячності всім, хто доклав чимало зусиль для відкриття цього рейсу, зокрема Віце-прем'єр-міністру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванні Климпуш-Цинцадзе, Голові Федерації роботодавців транспорту України Оресту Климпушу, голові обласної державної адміністрації Геннадію Москалю, голові обласної ради Михайлу Рівісу та заступнику директора Карпатського біосферного заповідника Федору Гамору виступили голова районної ради Василь Дан та голова райдержадміністрації Павло Басараба.

"Відкриття залізничного сполучення "Одеса-Рахів" та його зворотного напрямку позитивно вплине на організацію перевезень пасажирів, розвиток туристичної інфраструктури району та створить додаткові зручності для мешканців і туристів", – зазначив очільник району Василь Дан.




Рахівська районна рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp