Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві «Flex» завершив будівництво першої будівлі нового заводу по литтю пластмаси

17 січня 2018 р., 10:15

Створено тисячу робочих місць

Компанія «Flex Україна» організувала День відкритих дверей на заводі «Флекстронікс» в Мукачеві з нагоди завершення будівництва першої черги будівлі заводу по литтю пластмаси. На заході побував і міський голова Андрій Балога. Під час заходу гості мали можливість ознайомитися з діяльністю підприємства та було озвучено плани з розвитку.

{g}

Компанія «Flex» успішно працює на ринку України з 2000 року, а в Мукачеві – з 2012 року.

Це команда професіоналів, з більш ніж 200 тисяч працівників у цілому світі, не зупиняється перед жодними викликами та завжди готова до розробки інноваційних рішень, щоб максимально задовольнити вимоги замовників.

Володіючи величезним досвідом в багатьох галузях промисловості, «Flex Україна» надає підтримку провідним світовим брендам.

Наразі компанія працює у 30 країнах світу. І саме в Мукачеві компанія вкладає інвестиції в розвиток і розбудову підприємства. Завдяки збільшенню обсягів виробництва та новій черзі будівництва заводу близько 1000 краян отримали робоче місце.

Андрій Балога зазначив інвесторам, що влада міста й надалі сприятиме розвитку підприємства, адже мова йде про додаткові інвестиції у місто, нові робочі місця, і зрештою позитивний імідж всього Закарпаття.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp