Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Саакашвілі заявив про прискорення суду щодо депортації

18 січня 2018 р., 08:22

Київський апеляційний адміністративний суд призначив розгляд апеляції Управління ДМС України в Київській області на рішення Окружного адмінсуду Києва від 3 січня.

Лідер партії Рух нових сил Михайло Саакашвілі на наступному тижні може позбутися останніх легальних підстав на перебування в Україні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу News One.
Політик сказав, що Управління державної міграційної служби (ДМС) в Київській області оскаржило прийняте на його користь 3 січня рішення Окружного адміністративного суду Києва, який відмовив Саакашвілі у визнанні незаконним рішення ДМС про відмову у визнанні його біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту після позбавлення громадянства України.

"Вони прискорюють" суд щодо моєї депортації "з України. У мене було 30 днів на оскарження цього рішення. Не почекавши ці 30 днів, сама ДМС, яка виграла суд, подала на своє вигране рішення скаргу і оскаржить то, що вони виграли. Це зроблено для того, щоб суд відбувся в понеділок, і у вівторок у мене вже не було жодного легального документа для перебування в Україні", - поскаржився Саакашвілі.
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, на 22 січня Київський апеляційний адміністративний суд призначив розгляд апеляції Управління ДМС України в Київській області на рішення Окружного адмінсуду Києва від 3 січня. Засідання розпочнеться о 10:00.
Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні в СБУ півтори години допитували Саакашвілі. Політик був викликаний в ролі підозрюваного у так званій "справі Курченко - Донгадзе".
Після допиту Саакашвілі не спілкувався з журналістами, а його адвокат зазначив, що були проведені всі заплановані слідчі дії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp