Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Vodafone заявили про початок ремонтних робіт

18 січня 2018 р., 08:25

За сприяння ОБСЄ вогонь на непідконтрольній території був припинений на два дні, і там розпочалися відновлювальні роботи, повідомив представник Vodafone Олег Проживальський.

Мобільний зв'язок оператора Vodafone-Україна на території ДНР і ЛНР може бути відновлений уже в четвер, 18 січня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на директора з корпоративного управління і контролю Vodafone Олега Проживальського."Сьогодні за сприяння ОБСЄ вогонь був припинений на два дні - і розпочалися ремонтні роботи. Ми сподіваємося, що завтра до обіду зв'язок буде відновлений", - сказав Проживальський на засіданні комітету Верховної Ради з прав людини.Окрім того, комітет розглянув звернення у зв'язку з діями Vodafone щодо жителів ЛДНР, яких без альтернативи вибору перевели на єдиний тариф.У зв'язку з цим Проживальський заявив, що зміна тарифів пов'язана з питанням використання торгової марки, але вони не будуть вищими, ніж на підконтрольній території, а в разі переплати будуть проведені перерахунки.Як повідомляв Корреспондент.net, з 11 січня в ДНР і ЛНР відсутній мобільний зв'язокоператора Vodafone. Причиною тому стало пошкодження оптоволоконного кабелю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp