Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Епідемія кору: на Закарпатті сотні хворих

18 січня 2018 р., 08:25

З початку 2018 року в регіоні тільки за екстреними повідомленнями було зареєстровано 242 захворювання на кір, переважно в нещеплених громадян.

У Закарпатській області відбувається інтенсивне поширення кору. Про це заявила завідувач відділом епіднагляду (спостереження) і профілактики інфекційних захворювань Вікторія Тимчик, повідомляє місцеве видання zakarpattya.net.ua.За словами Тимчик, кір поширюється насамперед серед нещеплених громадян."З початку 2018 року в області за екстреними повідомленнями вже зареєстровано 242 захворювання на кір, переважно в нещеплених осіб (70% від усіх хворих). Щодня надходить інформація про нові випадки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільше хворіють на кір в Ужгородському, Тячівському, Виноградівському районах і м. Ужгород.Як повідомляв Корреспондент.net, напередодні стало відомо, що з початку 2018 року в Україні захворіли на кір 1285 осіб. Серед них 429 дорослих і 856 дітей.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp