Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець обікрав родичів

18 січня 2018 р., 08:45

Тепер відповідатиме

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановили особу крадія, який у селі Оріховиця викрав у родичів газонокосарку. Досудове розслідування у справі завершено, матеріали кримінального провадження скерували до суду.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 79-річної мешканки с. Оріховиця Ужгородського району про крадіжку сільськогосподарських інструментів.

На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи з'ясували, що невідомий проник до господарського приміщення приватного будинку, звідки викрав газонокосарку. Правоохоронці кримінальної поліції відділення встановили особу крадія. Ним виявився 38-річний онук заявниці.

За фактом кримінального правопорушення слідчий Ужгородського відділення поліції провів досудове розслідування за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Речовий доказ – крадене майно, правоохоронці вилучили та повернули власниці. Зараз справу направлено до суду для обрання міри покарання підозрюваному.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp