Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі з Берегова поїхали на відпочинок до Угорщини (ФОТО)

19 липня 2014 р., 15:14

Прийняла гостей реформатська загальноосвітня школа імені Ференца Казінці у місті Тісауйварош.

Протягом 14–15 липня берегівська група із 40 осіб мала нагоду побувати в угорському містечку Тісауйвароші. 33 школярів, серед них і члени Берегівського спортивно-оздоровчого клубу осіб з обмеженнями у здоров’ї та 7 вчителів-вожатих взяли участь у насиченій різноманітними заходами програмі.

У перший же день наша молодь спільно з тамтешніми учнями була присутня на богослужінні, після чого всі знайомились з визначними пам’ятками та родзинками міста. У другий день на дітей чекав вражаючий турпохід, під час якого учасники побували у музеї народного мистецтва у Тісаседеркені та дивовижній печері Анни в Лілафуреді. Багата враженнями екскурсія завершилась відвіданням Мішкольцкого зоопарку.

{g}

Група висловлює щиру подяку запрошення та гостинний прийом меру Тісауйвароша Дєрдю Брацу, депутатам міської ради, вчительському колективу реформатської школи, а також Берегівській міській раді за сприяння у реалізації цієї подорожі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp