Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні війна, а в Ужгороді хочуть фестиваль пива організувати

19 липня 2014 р., 16:50

Поки наші хлопці вмирають на Сході, ужгородці заливатимуться пивом - якщо на це дасть добро міськрада.

Проведення в Ужгороді фестивалю пива «Єжек Фест» пропонує місту мерія. Із 1 по 10 серпня його планують у парку культури та відпочинку «Боздоський».

Рішення про це виноситься на засідання ужгородського міськвиконкому у середу, 23 липня.

У проекті передбачено завдання, хто з посадовців мерії а також правоохоронці що повинні зробити. Зокрема, організаторам потрібно укласти угоду з ТОВ «АВЕ Ужгород» про вивезення сміття. Окремим пунктом це передбачено, очевидно тому, що під час винного фестивалю у перші дні травня на набережній Незалежності в Ужгороді було дуже багато сміття, що викликало скандал стосовно роботи тієї ж фірми «АВЕ».

Нагадаємо, торік фестиваль в Ужгороді в рамках дружби з чеським краєм Височіна, яка здійснюється насамперед через голову обласної ради Івана Балогу, фактично провалився і не тривав, як планувалося, 10 днів.

Також зараз плани на такий фест дисонують із подіями, які відбуваються в країні і пов’язаним із цим проханням голови ОДА Валерія Лунченка утриматися від масових заходів, гучних святкувань, а особливо з тим, що сьогодні, 19 липня, було проведено нараду, на якій акцентувалося, що мають робити всі керівники підрозділів влади на місцях, економіки, медицини у зв’язку з мобілізацією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp