Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві оголошено конкурс графіті

19 липня 2014 р., 17:29

Проводиться з метою легалізування графічного мистецтва в місті.

Розпорядженням Мукачівського міського голови від 16.07.2014 року №254 оголошено проведення І етапу Відкритого міського конкурсу графічного мистецтва “Мукачево... його минуле і сьогодення”, присвяченого Дню Незалежності України.

Головною метою конкурсу, який проходитиме 3 17 липня по 07 серпня 2014 року, є виховання бережливого ставлення до навколишнього середовища у молодого покоління, любові і поваги до рідного міста, його історії.

Відповідно до Положення:

Засновником та організатором конкурсу є виконавчий комітет Мукачівської міської ради.

Мета конкурсу: відкритий міський конкурс графічного мистецтва “Мукачево... його минуле і сьогодення” проводиться з метою легалізування графічного мистецтва в місті, сприяння культурного та естетичного виховання дітей і молоді, любові та поваги до рідного міста, його історії, сприяння зниженню проявів вандалізму на вулицях, заохочення молоді до благоустрою міста.

Загальні положення: конкурс проводиться в ІІ етапи. І етап - з 17 липня по 7 серпня 2014 року надання скетчів на конкурс (відділ культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради, каб. №53, 54, конт. тел.: 2 20 03; 2 31 78). Скетч має бути підписаний автором, тобто прізвище, ініціали, домашня адреса, контактний телефон. Якщо робота колективна – даються дані закладу. Конкурсні скетчі будуть переглянуті на засіданні художньої ради, представниками якої будуть вибрані роботи, які стануть окрасою нашого міста. ІІ етап - відтворення скетчів переможців конкурсу на визначеному місці.

Умови до творчих робіт: Приймаються скетчі як індивідуальні так і колективні. Розмір скетча готується з урахуванням майбутнього граффіті розміром в середньому 1 м. Теми скетчів: історична тематика міста Мукачево (без зображення історичних постатей) та його сучасність.

Відзнаки конкурсу: переможці конкурсу мають право зобразити скетчі на визначеному місці захисної лівобережної дамби річки Латориця із зазначенням авторства. Для розміщення свого творчого доробку переможцям буде наданий матеріал.




Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp