Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дев'ять країн ЄС перевищили норми забруднення повітря

20 січня 2018 р., 09:46

Єврокомісія прийняла відповідний План дій з набору конкретних заходів, покликаних допомогти членам ЄС в дотриманні екологічних норм.

Дев'яти країнам-членам ЄС, а саме Чехії, Німеччині, Іспанії, Франції, Італії, Угорщини, Румунії, Словаччині та Великобританії, загрожують санкції за перевищення встановлених граничних рівнів забруднення повітря. Про це повідомила Єврокомісія.
Дане питання буде обговорюватися 30 січня в Брюсселі на нараді міністрів у справах навколишнього середовища.

Комісар ЄС з питань навколишнього середовища Карменом Велла, який скликає нараду, зазначив, що вона дасть можливість цим державам запевнити Брюссель "в якнайшвидшому ухваленні заходів щодо приведення екологічної ситуації відповідно до природоохоронного законодавства ЄС".
Також Єврокомісія в п'ятницю, 19 січня, прийняла відповідний План дій. Він є набором конкретних заходів, покликаних допомогти членам союзу в просуванні, моніторингу та дотриманні екологічних норм ЄС, які запобігають забрудненню навколишнього середовища.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp