Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті можна поринути у мистецтво (ФОТО)

20 січня 2018 р., 14:20

12 січня 2018 року в Хустській міській картинній галереї відкрилася колективна виставка «Зустріч із друзями».

Свої роботи представили шестеро закарпатських митців: Сергій Галай, Іван Дем’ян, Олександр Певсе, Орест Цюпко, Віктор Чепинець та Олександр Шандор.

Виставку вирішили назвати «Зустріч із друзями», адже більшість із півсотні експонованих робіт виконані саме під час дружніх зустрічей-пленерів, які відвідали художники протягом останніх років. Окрім живопису тут представлено графіку та скульптуру.

«Я представляю свої пейзажі, виконані на пленерах у Польщі та Словаччині впродовж минулого року. Здебільшого це зображення зимового міста. Вважаю, що зима та осінь – це колоритні періоди для роботи художника. Разом із тим тут є й мої пейзажі Хуста», – розповідає директор Хустської міської картинної галереї художник Орест Цюпко.

Інший живописець Олександр Шандор каже: «На виставці ви можете побачити п’ять моїх робіт – це й пейзажі, й натюрморти. Одна з картин називається «Пливе туман», вона виконана у 2016 році на перевалі між селами Студений та Рекіти Міжгірського району. Дуже люблю це місце і часто буваю там на пленерах. Крім того, є тут і зразок натюрморту – мені до вподоби компонувати овочі, фрукти й предмети побуту».

Триватиме виставка до кінця січня.

Текст: Ксенія Шокіна

Фото: Марина Богоста



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp