Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині у ДТП постраждав велосипедист

20 січня 2018 р., 17:40

Правоохоронці розпочали слідство

Автопригода, внаслідок якої постраждав велосипедист, трапилася вчора, 19 січня, увечері, неподалік села Пийтерфолво Виноградівського району.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що 25-річний житель села Чепа скоїв наїзд автомобілем «Opel Vectra» на велосипедиста, котрий їхав в попутному напрямку. Потерпілого доставили до місцевої лікарні. Поліція з‘ясовує його особу.

Водія іномарки освідчили. За кермом він був тверезий. Транспортні засоби помістили на спецмайданчик Виноградівськоі поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто,Порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження. На даний час триває досудове розслідування. Для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські призначили низку експертиз.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp