Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Теракт в Кабулі: Кількість загиблих українців може збільшитися

22 січня 2018 р., 08:24

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що кількість українських жертв атаки на готель в столиці Афганістану може збільшитися до семи осіб.

Офіційний представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив в Twitter, що кількість громадян України, які загинули в результаті теракту в Кабулі, може збільшитися до семи осіб.

"Оновлена ​​інформація про теракт в Кабулі: кількість загиблих українців може збільшитися до семи осіб. Триває оперативна робота з компетентними органами Афганістану", - написав дипломат.

Оновлена інформація про теракт у Кабулі: кількість загиблих українців може збільшитися до семи осіб. Триває оперативна робота з компетентними органами Афганістану.

— Vasyl Kyrylych (@VasylKyrylych) 21 січня 2018 р.Нагадаємо, увечері 20 січня бойовики руху Талібан напали на готель Intercontinental в столиці Афганістану. Під час атаки пролунало кілька вибухів, імовірно, організованих терористами-смертниками.
Раніше повідомлялося, що в результаті збройного нападу на готель в Кабулі загинули шість громадян України.
Всього, за даними ЗМІ, жертвами атаки стали 43 людини, врятовані 126 осіб, в тому числі 41 іноземець. У МЗС Афганістану підтвердили загибель 18 осіб, серед них 14 іноземців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp