Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Індії згорів склад феєрверків: 17 жертв

22 січня 2018 р., 08:30

Пожежа почалася в підвалі і швидко поширилася.

У результаті працівники, які перебували на верху, виявилися заблокованими, тому що в будівлі був тільки один вихід - на першому поверсі.На складі феєрверків у промисловій зоні Бави на околиці Делі в Індії сталася пожежа - загинули 17 осіб, серед них 10 жінок. Як повідомляє телеканал NDTV, вибратися вдалося тільки двом працівникам - вони стрибнули з даху триповерхової будівлі і отримали переломи ніг.

Пожежа почалася увечері 20 січня в підвалі і швидко поширилася. У результаті працівники, які перебували нагорі, виявилися заблокованими, тому що в будівлі був тільки один вихід - на першому поверсі.Пожежникам знадобилося близько трьох годин, щоб загасити вогонь.Один з тих, що вижили, розповів, що склад відкрився приблизно два тижні тому. Там упаковували феєрверки, вироблені в Китаї.Сімох загиблих вже ідентифікували. Поліція затримала власника складу Маноджа Джайна.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp