Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З картки ужгородця невідомий зняв усі кошти

23 січня 2018 р., 18:35

Поліція затримала чоловіка

Ужгородські правоохоронці з‘ясовують обставини, за яких потерпілий ужгородець позбувся заощаджень на банківському рахунку. 18 січня з заявою про злочин до поліції звернувся мешканець обласного центру Закарпаття. Чоловік поінформував поліцію, що з його банківського рахунку зникли гроші, у сумі 14 700 гривень.

Правоохоронці розпочали слідство за даним фактом. Слідчі з‘ясували, що до злочинних дій може бути причетний чоловік, котрий у магазині стояв у черзі позаду заявника. Він побачив PIN-код, який вводив потерпілий, а коли той забув картку на касі, крадій у банкоматі, зняв з рахунку усі гроші.

За цим фактом поліція розпочала два провадження за статтями 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) і 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку).

Наразі 33-річному чоловікові повідомили про підозру у скоєнні цих двох правопорушень. Слідчі дії у справах тривають.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp