Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Німеччині на автобані зіткнулися 17 авто: постраждали 18 людей

24 січня 2018 р., 09:34

Аварії сталися в Баварії на ділянці в 300 метрів. Поліції довелося перекрити рух по жвавій автомагістралі в годину пік на 4 години, що призвело до 7-кілометрових заторів.

У масовій ДТП на автобані в Баварії за участю 17 автомобілів постраждали 18 людей, троє з них отримали серйозні травми. Про це повідомляє Баварське Радіо.
"У вівторок вранці на автобані А73 в районі Брайтенгюсбаха (округ Бамберг) тричі сталися масові аварії, в яких опинилися учасниками 17 автомобілів, 18 осіб отримали поранення", - йдеться в повідомленні.
Троє з постраждалих отримали важкі травми, зазначили в поліції. Матеріальний збиток від цих ДТП оцінюється в понад 150 000 євро.
Аварії сталися на ділянці в 300 м близько 7:30 ранку. Йдеться про три інциденти, що відбулися з коротким проміжком часу.
Дорожній поліції довелося перекрити рух по жвавій автомагістралі в годину пік на цілих 4 години. Це призвело до заторів аж до 7 км завдовжки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp