Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Росії скажений собака покусав 17 осіб

24 січня 2018 р., 09:36

За два дні в місті Шебекіно в районі вулиць 50 років Жовтня і Леніна бездомний пес укусив 17 осіб, у тому числі вісьмох неповнолітніх.

У Росії порушили кримінальну справу після того, як скажений собака покусав 17 осіб у Білгородській області. Про це повідомляє регіональне управління Слідчого комітету РФ. Зазначається, що за два дні в м. Шебекіно в районі вулиць 50 років Жовтня і Леніна бездомний пес укусив 17 осіб, у тому числі вісьмох неповнолітніх. "Після звернення потерпілих до правоохоронних органів собака був виловлений. Згідно з висновком Бєлгородської міжобласної ветеринарної лабораторії у собаки виявлено сказ. Усім постраждалим була надана медична допомога і проведена профілактична вакцинація, загрози для їхнього життя немає", - йдеться в повідомленні. За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про халатність (ч.1 ст.293 КК РФ). "Під час слідства будуть встановлені посадові особи, які зобов'язані регулювати кількість безпритульних тварин на території населеного пункту, а також будуть проведені судові експертизи і допитані учасники події", - додали в Слідкомі. Як повідомляв Корреспондент.net, раніше в Харківській області скажений пес покусав шістьох людей. На сказ захворіла домашня собака, яку тримали на прив'язі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp