Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві запрацювали пункти обігріву

24 січня 2018 р., 12:25

На випадк сувороъ зими

У випадку ускладнення погодних умов, значному пониженні температури повітря, розпорядженням міського голови створені та облаштовані стаціонарні пункти обігріву в місті Мукачеві на базі: Психоневрологічного інтернату №1 (м.Мукачево, вул. Свято-Михайлівська, 37а), Мукачівського дитячого будинку-інтернату (м.Мукачево вул. Франка Івана, 53), Психоневрологічного інтернату (м.Мукачево вул. К.Єлизавети, 32), Пожежно-рятувальної частини № 17 (м. Мукачево, вул. Мічуріна, 1в).

Мукачівським міськрайонним відділом УДСНС України у Закарпатській області буде розгорнутий (облаштований) мобільний пункт обігріву на випадок ускладнення погодних умов у м.Мукачеві упродовж зимового періоду 2017- 2018 роках при пониженні температури 10 градусів морозу і нижче, на вул. Першотравнева- набережна.

Керівники вказаних об’єктів проводять роботу щодо організації в пунктах обігріву цілодобового позмінного чергування.

До облаштування та роботи мобільних пунктів задіяні Мукачівський міськрайонний відділ УДСНС в Закарпатській області та міські комунальні підприємства міста Мукачева.





Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи виконавчого комітету Мукачівської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp