Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців вчили, як грітися безпечно (ФОТО)

24 січня 2018 р., 15:10

Те, що важливе

З огляду на те, що з початку року в області почастішали випадки отруєння людей чадним газом, Управління ДСНС України у Закарпатській області посилило відповідну інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення. Долучаються до цієї просвітницької акції й працівники газової служби.

Відповідно до статистики, з початку року в області зафіксовано 8 випадків отруєння чадним газом, що призвело до загибелі 3 громадян та ще 8 людей опинилися на лікарняних ліжках.

Так, 23 січня, працівники Рахівського райвідділу оперативно-рятувальної служби краю провели рейд вулицями м. Рахів. У ході спілкування з людьми рятувальники наголошували на факторах, які з високою вірогідністю можуть призвести до трагедії. Це, передусім, безвідповідальне ставлення до власної безпеки, нехтування правилами безпечного поводження з пічним опаленням, газовим обладнанням та електроприладами, паління у приміщенні, а також діти, залишені без нагляду із небезпеками.

Для кращого кращого засвоєння почутого, кожному жителю, з яким проводилася роз'яснювальна робота, вручено тематичні пам'ятки.

А сьогодні, 24 січня працівники Тячівського райвідділу спільно з газовиками вчили населення с. Вонігове як обігріватися, щоб не отруїтися та не влаштувати пожежу. Такий лікнеп для людей проходив у рамках позапланового відпрацювання даного населеного пункту. Усього учасники заходу навідалися до селян 120 дворогосподарств яким нагадали основні правила пожежної безпеки та закцентували увагу на ризиках отруєння чадним газом. Під час заходу рятувальники надавали перевагу помешканням людей похилого віку, одиноких та багатодітних сімей.

Відвідуючи домівки місцевих мешканців, місця скупчення людей працівниками ДСНС розповсюджувались актуальні на даний час листівки та плакати з питань безпеки життєдіяльності.


 У ДСНС Україн у Закарпатскій області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp