Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"П’яна аварія" з рук закарпатцю не зійшла (ФОТО)

24 січня 2018 р., 18:45

У місті Виноградові нетверезий водій «шістки» спершу зачепив іншу машину, а далі зніс електроопору. Правопорушника притягнуто до адмінвідповідальності 130-та.

Учора, 23 січня, близько 14-ї години в поліцію Виноградова надійшло повідомлення про ДТП на вул.Пушкіна. На місце події прибула група реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили, що винуватцем аварії був п’яний за кермом. 43-річний житель Виноградова, керуючи в стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «ВАЗ-2106», спершу зачепив інше авто – «Меrсеdеs» іноземної реєстрації (пошкодження машини несуттєві), а далі зніс електроопору. 130-та Поліцію на місце ДТП викликав водій «Меrсеdеs». Чоловік помітив, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. 

Правоохоронці доставили водія «шістки» на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) і за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна). Водійське посвідчення від виноградівця вилучили та відсторонили його від керування. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp