Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Лівії посеред вулиці стратили десятьох осіб

26 січня 2018 р., 09:32

Десятьох чоловіків із зав'язаними очима поставили на коліна і розстріляли на вулиці біля мечеті. Потім тіла убитих повантажили в машину і вивезли звідти.

У Лівії прилюдно розстріляли щонайменше десятьох осіб. Відповідне відео з'явилося в середу, 24 січня, на сайті Al Arabiya.Відео показує чоловіків у синіх робах, які стоять на колінах із зав'язаними очима. Потім вони ж лежать на землі в крові. 

Тіла загиблих після страти завантажили в багажники пікапів і вивезли звідти під галасливий запал натовпу.Видання пише, що розстріл провели біля мечеті. 23 січня тут був здійснений теракт, під час якого загинули 35 осіб. Ким саме були страчені особи, не повідомляється.Місія ООН з підтримки в Лівії висловила стурбованість цією жорстокою і немислимою розправою."Особи, відповідальні за виконання масових страт чи накази їх провести, підлягають кримінальній відповідальності за міжнародним правом", - йдеться в повідомленні.Місія також закликала видати командувача місцевим спецназом Махмуда аль-Верфаллі (Mahmoud alWerfalli), відповідального за як мінімум п'ять подібних випадків масових страт у 2017 році.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp