Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець спокусився на чужі фотоапарат та ноутбук

26 січня 2018 р., 11:35

Тепер відповідатиме

Співробітники кримінальної поліції Берегівського відділу викрили 43-річного чоловіка, який скоїв крадіжку з будинку місцевого жителя. За фактом розпочато слідство. Днями до поліції Берегова із заявою про крадіжку звернувся місцевий мешканець. 

Заявник повідомив, що з його будинку викрали фотоапарат та ноутбук. У результаті проведення першочергових слідчих та оперативних дій поліцейські встановили та затримали особу, яка скоїла дане кримінальне правопорушення. 

Крадієм виявився 43-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. Цей чоловік, скориставшись відсутністю господарів, розбив вікно проник до будинку, звідки скоїв крадіжку. Речові докази правоохоронці вилучили частково, наразі встановлюється сума завданих збитків. За фактом цієї крадіжки слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Дане кримінальне правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Слідство триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp