Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодика з ножем затримали у Берегові

26 січня 2018 р., 13:35

Близько 23-ї години, патрулюючи вулиці міста Берегово, спільний наряд поліції охорони та працівників Берегівського відділу поліції зупинили молодика, який видався їм підозрілим.

- Молодик стояв неподалік однієї із АЗС. У руках хлопця була спортивна сумка. Він помітно нервував. Тому було прийнято рішення перевірити громадянина, - розповідають поліцейські охорони.

Під час перевірки та проведення поверхневого огляду у присутності понятих поліцейські виявили у сумці підозрюваного металевий предмет, зовні схожий на армійський штик-ніж загальною довжиною 30 см (руків’я близько 11 см, лезо біля 19 см) з карбуванням на лезі «АК 47 СССР».

На місце події виїжджала СОГ Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Поліцейські вилучили ніж та опечатали - для направлення на дослідження в Закарпатський НДЕКЦ МВС України.

Берегівчанина, 25-ти років, який раніше був судимий, після дачі ним пояснення відпущено за місцем проживання до з`ясування обставин.

Дана подія зареєстрована у Берегівському відділі поліції (незаконне носіння, зберігання холодної зброї) . Проводиться подальша перевірка.






Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp