Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті діє об’єднана виставка (ФОТО)

26 січня 2018 р., 17:45

У мистецтво можна окунутися у музеї

26 січня 2018 року в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відкрилася виставка робіт членів Об’єднання митців імені Міхая Мункачі та інших закарпатських художників. Експозиція має назву "ІХ Carpathica Art Expo".

{g}

Щорічна виставка членів об’єднання проходить під патронатом Товариства угорської інтелігенції Закарпаття та Національного культурного фонду Угорщини і приурочена до Днів угорської культури в Україні.

У залі вміщені близько 50 робіт образотворчого мистецтва, а також твори декоративно-прикладного мистецтва та пластика в дереві. Зокрема, свої роботи експонують близько 20 авторів, серед яких: Б. Вашкович, М. Пуглик-Белень, А. Павук, Г. Гомокі, Е. Нігріні, А. Турак, М. Шете, П. Матл, Ш. Балог, А. Бодов, Я. Кліса, П. Шолтес, К. Кліса, Г. Шолтес, М. Шолтес, Влад Габда, М. Белень, О. Цанько, А. Куруц.

Митці презентували широкій громадськості різножанрові роботи, в основному це пейзажі та натюрморти, виконані олією, пастеллю, акрилом. Разом з тим втішає око глядача й підбірка графіки. Окремі митці демонструють свої напрацювання у роботі з деревом.

Оглянути експозицію "ІХ Carpathica Art Expo" можна в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту до 9 лютого 2018 року.

Автор: Ксенія Шокіна

Фото: Наталії Павлик

Культурно-мистецька фундація Brovdi Art





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp