Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 270 гектарів лісу з'явиться у лісфонді Міжгірського лісгоспу

27 січня 2018 р., 12:10

З настанням весни лісівники Міжгірського лісового господарства

Подбають про озеленення раніше заготовлених ділянок. Незабаром на території господарства висадять понад 270 га нового лісу. Воно передбачає посів і посадку лісових культур. Не менш важливе місце займають в цьому процесі заходи щодо сприяння природному поновленню лісових територій, а також їх збереження.

"Ще в минулому році працівники лісогосподарського підприємства виростили саджанці у лісових розсадниках. Всі необхідні ресурси для лісокультурної кампанії в Міжгірському лісгоспі є", - зазначив директор ДП "Міжгірське ЛГ" Іван Барна.

Загальна площа лісового фонду, який наданий підприємству у постійне користування для ведення лісового господарства та здійснення природоохоронної діяльності, сягає 31513 га. Лісовою рослинністю вкрито 29238 га земель, з яких на площі 11928 га переважають у складі хвойні породи, на 17102 га домінують твердолистяні породи і тільки 208 га займають деревостани з м’яко листяних порід. Загальний запас ростучого лісу 10501 тис. куб. м.



Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp