Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затримали чоловіка, який намагався переправити через кордон нелегалів

27 січня 2018 р., 13:40

і оголосили йому підозру

Як повідомили в Ужгородській місцевій прокуратурі, вчора в одному з сіл на Ужгородщині, затримано та вже оголошено про підозру за ч.2 ст 332 КК України – організація незаконного переправлення осіб через державний кордон, громадянина Вірменії.

Встановлено, що 26 січня ввечері, за оперативною інформацією, прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками Національної поліції затримали чотирьох нелегалів.

Двоє чоловіків і жінка з 9-ти місячною дитиною були виявлені на околиці с.Гута, що на Перечинщині, на відстані у 1500 метрів від лінії кордону. Жодних документів при собі вони не мали, але представились громадянами Вірменії.Відтак, групу з дитиною було доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського загону. Згодом правоохоронці затримали і підозрюваного у організації цього незаконного переправлення через держкордон 50-річного громадянина Вірменії.

У ході огляду номера готелю у с.Оноківці, де затримали чоловіка, виявлено значну суму коштів у іноземній валюті - майже 8 тис Євро, банківські картки та інші документи.Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. У разі доведення його вини в суді підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp