Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що треба знати про бій Усик - Брієдіс

29 січня 2018 р., 10:42

Українець Олександр Усик вийшов у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі

До свого титулу WBO кримчанин додав пояс суперника по об'єднавчому поєдинку латвійця Майріса Брієдіса - WBC.

Gazeta.ua виділяє важливі деталі бою.

1. Бій вийшов мегакрутим. Брієдіс здивував. Його всі вважали великим аутсайдером. Той видав бій життя, несподівано, дуже конкурентним. До поєдинку здавалося, Усику буде легше.

2. Усик довів, що може тримати удар. Брієдіс – ударний, немало потрапляв. Олександр витримав. Це додало йому шансів виграти у фіналі суперсерії – у росіянина Мурата Гассієва чи кубинця Юніера Дортікоса. Без різниці.

3. З першого раунду зав'язався такий бій, що здавалося, все закінчиться швидко. Обидва витримали – удари, темп, домашні приготування. Як не дивно, бій закінчився, як і більшість прогнозували – перемогою Усика за рішенням суддів. Хоча на такі бої прогнози - справа неправильна.

4. Після такої битви залишаються питання. Напрошується матч-реванш. Долі суперників розійдуться, але це питання завжди поставатиме.

5. Усик став другим українцем після Володимира Кличка, хто об'єднав титули. Той вперше зробив це у 2008 році, перемігши росіянина Султана Ібрагімова.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp