Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З аптек Луганська зникли українські ліки

30 січня 2018 р., 09:05

За словами місцевих жителів, залишилися тільки російські та болгарські препарати, однак, вони значно дорожчі і менш ефективні, ніж українські.

Українські ліки зникли з аптек Луганська. Про це в понеділок, 29 січня, LIGA.netповідомили місцеві жителі.

Зазначається, що раніше їх було мало, а тепер і зовсім перестали з'являтися.

"Якщо раніше, як кажуть, потрібно було знати місця, де і коли їх купити, то зараз їх практично немає", - сказав місцевий житель Сергій.

Луганчанка Марина уточнила, що просить рідних купувати ліки українського виробництва в Станиці Луганській, яка розташована за 12 кілометрів від міста.

"Нас рятує Станиця (підконтрольна Україні територія, - ред.), прошу родичів, вони купують хоча б від грипу і застуди дитині. Не порівняти ціни і якість, наші (українського виробництва, - ред.) значно ефективніші і дешевші", - пояснила Марина.

Жителі Донецька уточнили, що в місті є деякі українські ліки, але вони дорожчі щонайменше удвічі.

"Цитрамон-Дарниця точно є. Але навіть на нього дуже велика накрутка, багато російських і болгарських", - сказала мешканка Ірина.

Вона додала, що, наприклад, таблетки Таміпулу можна купити від 500 рублів. У Києві ці ліки коштують в середньому 120-130 грн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp