Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті навчатимуть підприємців

30 січня 2018 р., 09:35

Дні лінійного життя - у далекому минулому, переконані фахівці Києво-Могилянської бізнес школи.

Освітня система потребує кардинального реформування, так як не має жодного відношення до сучасних викликів. Вища освіта – не гарант самоусвідомленості та успішної інтеграції у реалії сьогодення.

Тепер кожен з нас має усвідомити, що світ є таким, яким ми його побудуємо, а не звичайною випадковістю чи результатом щоденних традиційних ритуалів. Прожити життя за звичкою – дуже просто. У нас є улюблені заклади для кавування, улюблена література та улюблена робота, на яку ми ходимо за звичним графіком. Є щось стабільне та заспокійливе у повторенні того ж самого щодня, бо ми сприймаємо тільки те, що нам знайоме. Щоб тіло та розум були у тонусі, потрібно щодня посилено навчатися та працювати над власним розвитком. Обігнати час неможливо але продукувати його – цілком реально, зазначають у Агенції розвитку Закарпатської області, які є організаторами «Тижня kmbs на Закарпатті», що відбудеться вже з 12 по 18 березня.

Кілька сотень управлінців та менеджерів різного рівня вже стали слухачами лекцій Києво-Могилянської бізнес школи. Чимало з них продовжують навчання. Вже на березневі програми зареєстровано більше половини групи.

«Тиждень kmbs на Закарпатті» – це 7 днів інтелектуальної напруги, що включають такі програми та події:

- 12-14 березня (10:00 – 18:00) – триденна програма «Лідерський практикум: від ідеї першої особи до результату всієї команди». Деталі – за писиланням: https://goo.gl/XKWcQG;

- 13 березня (18:30-20:00) idea days kmbs «Лідер і команда: від створення ідеї до її реалізації». goo.gl/z6AcYS ;

- 14 березня (09:00-10:00) зустріч-знайомство з kmbs goo.gl/jDt3zo ;

- 15 березня (18:30 – 20:00) idea days kmbs: «Secret service: як зробити ціну неважливою для клієнта?» goo.gl/4U2GFH ;

- 16-18 березня (10:00-18.00) – триденна програма «Школа сервісу». Деталі - за посиланням: goo.gl/TbjouH .




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp