Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка залишилася "без зв’язку" (ФОТО)

30 січня 2018 р., 10:25

Співробітники кримінальної поліції Мукачева обгрунтовано підозрюють 42-річного місцевого мешканця у пограбунку дівчини.

Чоловіка, який напав на потерпілу та відібрав у неї мобільний телефон, затримали. За даним фактом розпочали розслідування До поліцейських Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Писарєва у Мукачеві невідомий напав на дівчину, спричинив їй тілесні ушкодження та викрав її мобільний телефон. На місце події одразу прибули поліцейські. В ході розслідування працівники карного розшуку встановили, що ввечері, близько 19.00 год, до 18-річної дівчини підбіг невідомий, повалив її на землю та силою відібрав мобільний телефон, вартістю, близько 3 тисяч гривень. 

Полісмени встановили особу нападника. Ним виявися вже судимий 42-річний мукачівець. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зараз перебуває під вартою. За фактом пограбунку слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством). Телефон, як речовий доказ, вилучений. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини злочину. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp