Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗСУ взяли під контроль село в "сірій зоні"

1 лютого 2018 р., 08:37

Збройні сили України взяли під свій контроль село Новоолександрівка Попаснянського району Луганської області, яке знаходиться в "сірій зоні" на лінії розмежування.

Військовослужбовці Збройних сил України взяли під свій контроль село Новоолександрівка Попаснянського району Луганської області, яке знаходиться в "сірій зоні" на лінії розмежування. Про це в середу, 31 січня, повідомляється на сайті Міністерства оборони України з посиланням на Військове телебачення України."В село ми зайшли кілька днів тому. Противник, звичайно, час від часу намагається повернути втрачене. Вдень працюють і снайпери, і стрілецька зброя інша, вночі місцями пострілюють із великокаліберних кулеметів. Але ми вже міцно вчепилися в цей шматок землі, бо це шматок нашої землі. Так і будемо просуватися далі, потроху, але не зупиняючись", - розповів дислокований у селі військовослужбовець.Відзначається, що з 2015 року до звільнення околиці села були крайніми позиціями ЗСУ з одного боку і позиціями сепаратистів з іншого. Нещодавно військовослужбовці ЗСУ поліпшили своє тактичне положення, просунулися вздовж лінії розмежування на кілька кілометрів і взяли Новоолександрівку під свій контроль.За даними Всеукраїнського перепису населення, в 2001 році в селі проживало 124 людини.Як повідомляє Військове телебачення, зараз у селі залишилося менше 20 жителів, яким військові надають посильну допомогу. Село не газифіковане, з літа 2014 року - знеструмлене.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp