Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд заарештував екс-главу Адміністрації морпортів

1 лютого 2018 р., 08:30

Столичний суд заарештував екс-главу Адміністрації морських портів України Андрія Амеліна з альтернативою внесення застави в сумі 12 млн гривень.

Солом'янський районний суд Києва помістив під варту екс-главу Адміністрації морських портів України Андрія Амеліна. Про це у Facebook повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.Як наголошується, він заарештований з альтернативою внесення застави в сумі 12 млн гривень."30 січня 2018 року слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, узгоджене прокурорами САП, і призначив запобіжний захід затриманому напередодні за підозрою в розкраданні коштів ДП "Адміністрація морських портів України" екс-главі ДП АМПУ у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 12 млн гривень", - йдеться в повідомленні.Крім того, директору ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв" відповідно до постанови суду призначено утримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 1 999 000 гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp