Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП у Харкові: поліція завершила розслідування

1 лютого 2018 р., 09:42

Адвокат одного з учасників резонансної ДТП в Харкові Сергій Перепелиця розповів, що досудове розслідування завершено минулого тижня.

Тепер обвинувальний акт передадуть до суду.Поліція завершила досудове розслідування кримінального провадження про автомобільну аварію в Харкові, яка спричинила загибель шести і госпіталізацію п'яти пішоходів. Про це повідомив Сергій Перепелиця, адвокат Геннадія Дронова, одного з учасників ДТП, пишуть Українські новини."Досудове розслідування завершено", - сказав він.За його словами, досудове розслідування завершилося минулого тижня (22-28 січня).Найближчим часом обвинувальний акт у справі буде переданий до суду.Як повідомляв Корреспондент.net, 18 жовтня позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, вилетів на тротуар і на смерть збив п'ятьох пішоходів. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp