Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині та Рахівщині п’яні водії робили біду

2 лютого 2018 р., 15:40

Минулої доби

Уночі в селищі Великий Бичків Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Fоrd Sіerrа», на якому не горів задній габарит. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у чоловіка виявили 1,21 проміле алкоголю, про що поліцейські склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Від керування п’яного чоловіка відсторонили.

У селі Раково Перечинського району поліцейські зупинили автомобіль марки «Sкоdа Fеlіcіa», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити медосвідування. Правоохоронці в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp