Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські садки і школи йдуть на карантин

2 лютого 2018 р., 17:20

Вже з понеділка

Сьогодні у Мукачівському міськвиконкомі відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Роботу комісії розпочато із оперативної інформації завідувавача відділення організації епідеміологічних досліджень Мукачівської міськрайонної філії ДУ “Закарпатський лабораторний центр МОЗУ” Петра Раковці про стан захворюваності населення на грип та ГРВІ у місті Мукачеві.

За інформацією керівника управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерини Кришінець-Андялошій спостерігається різне зниження відвідування серед дітей закладів загальної середньої освіти міста.

Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Мукачева Євген Мешко проінформував про рівень захворюваності серед дітей, які звернулись до лікувальних закладів міста.

Заслухавши інформацію доповідачів, комісія вирішила: ввести карантинні заходи на території міста та призупинити навчально-виховних процес у закладах загальної середньої освіти та дошкільних підрозділах НВК міста, закладах позашкільної освіти, закладах естетичного виховання та ДНЗ №16, ДНЗ № 29 з 5 по 11 лютого.




Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp