Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-заступник голови Нафтогазу оголошений в розшук

3 лютого 2018 р., 11:09

Луценко заявив, що колишній заступник голови правління НАК Нафтогаз України Євген Корнійчук перебуває в Україні, але ховається від слідства.

В рамках розслідування справ про так звані "вишки Бойка" оголошений у розшук колишній заступник голови правління НАК Нафтогаз України Євген Корнійчук. Про це в п'ятницю, 2 лютого на брифінгу заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє Інтерфакс-Україна."Сьогодні повідомлений про підозру і оголошений в розшук заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Корнійчук", - повідомив Луценко.Генпрокурор додав, що Корнійчук перебуває на території України, але ховається від слідства."Ми пропонуємо йому добровільно прийти в Генеральну прокуратуру України, що очевидно вплине на кваліфікацію його дій", - додав Луценко.Корнійчук займав посаду заступника голови правління НАК Нафтогаз України з березня 2010 року і був звільнений з цієї посади 26 червня 2013 року за власним бажанням. До цього в 2004 - 2005 роках обіймав посаду заступника генерального директора з фінансів в Укргазвидобуванні.Справа про "вишки Бойка" - справа про закупівлю за завищеною ціною вишок для видобутку нафти і газу на Чорноморському шельфі, до якої нібито причетний співголова фракції Опозиційний блок Юрій Бойко.Нагадаємо, в грудні Луценко обіцяв прогрес у справі вишок Бойка.Раніше в ГПУ заявляли, що не знайшли причетності Бойка до справи про нафтові вишки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp