Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через фінал Супербоула 14 млн американців не вийдуть на роботу

3 лютого 2018 р., 10:32

Останнє опитування в США показало, що майже 14 млн американців збираються прикинутися хворими, щоб не приходити на роботу після фінальної гри Супербоула.

Через недільну гру в американський футбол - Супербоул - близько 14 млн американців мають намір у понеділок, 5 лютого, прикинутися хворими і не вийти на роботу. Про це повідомляє The USA Today.За підрахунками Інституту робочої сили, 5 лютого стане найхворобливішим днем ​​за весь рік. У минулому році на роботу не вийшли понад 16,5 млн американців. Кожна п'ята працююча особа сказала, що відпрошувалася з роботи. Все через те, що після гри більшість громадян усю ніч гуляють і відвідують вечірки в барах чи в друзів."Ми досліджували вплив великої гри на суспільство протягом 10 років. І хоча кількість може коливатися щороку, залишається один чіткий факт: #SuperSickMonday (найбільше хворий у понеділок. - ред.) є найпопулярнішим днем ​​в Америці для відпрошування з роботи", - заявила виконавчий директор інституту Джойс Маруні.Раніше американці вже намагалися зробити понеділок після Супербоула національним святом, у минулому році навіть поширювалася відповідна петиція.Супербоул ("Суперкубок") - фінальна гра сезону в професійному американському футболі. Зазвичай Супербоул транслюють спортивні телеканали по усьому світу. Загальна кількість телеглядачів перевищує мільярд осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp