Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Франції масова бійка мігрантів переросла у стрілянину

3 лютого 2018 р., 09:56

У французькому Кале госпіталізовані 22 людини, з них 5 осіб отримали вогнепальні поранення під час масової бійки між мігрантами.

У французькому місті Кале сталася масова бійка зі стріляниною між двома групами мігрантів - афганцями та еритрейцями. 

Внаслідок конфлікту госпіталізовані 22 людини, з них 5 осіб отримали вогнепальні поранення, передає AFP.Як зазначається, бійка, яка тривала майже дві години, спалахнула на південній околиці міста, де мігранти стояли в черзі за продуктами.Афганці зробили кілька пострілів, після цього почалася бійка, в якій брали участь близько сотні біженців з Еритреї та близько 30 афганців.Пізніше ще одна бійка спалахнула на індустріальному майданчику за кілька кілометрів від місця першого інциденту."Поліція втрутилася, щоб захистити афганських мігрантів, яким погрожували 150-200 еритрейських мігрантів", - повідомила місцева префектура.

Чотири еритрейських підлітки у віці від 16 до 18 років перебувають у критичному стані в місцевій лікарні. Ще одного постраждалого у важкому стані відправили в Лілль.Принаймні, ще 17 осіб були поранені ударами залізних кийків.Французький міністр внутрішніх справ Жерар Коллом заявив, що приїде сьогодні в Кале."Після серйозного інциденту я приїду в Кале сьогодні ввечері, щоб обговорити ситуацію з префектом, мером і місцевими гравцями", - заявив він.Місцеві благодійні організації повідомляють, що в Кале живуть близько 800 мігрантів, тоді як влада говорить про 550-600.Нагадаємо, канцлер Австрії Себастіан Курц і прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявили про необхідність посилення охорони зовнішніх кордонів Європейського союзу від мігрантів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp