Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У журналіста вкрали документи

3 лютого 2018 р., 13:00

Крадіжку розкрили

За фактом викрадення сумки з документами у працівниці редакції одного з місцевих засобів масової інформації, поліція провела оперативно-розшукові заходи та встановила особу причетного до злочину Із заявою про викрадення сумки, у якій знаходилися документи, що посвідчують особу, до ужгородських правоохоронців звернулася журналістка місцевої газети. 

Зі слів заявниці, 30 січня, близько 17:40, невідома особа викрала з кабінету її дамську сумочку, у якій були гаманець з грошима, посвідчення кореспондента та банківські картки. За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України та оперативно встановила особу підозрюваного у злочині. Як з’ясували слідчі, 51-річний ужгородець вже притягався до відповідальності за майнові злочини та умисне пошкодження майна. Відносно фігуранта наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp